Hopp til innhold
Norsk bokmål

Kontroll mot Maritimt AA-register

Vi har nå startet opp kontrollen mot Maritimt AA-register for 2016. Vi kontrollerer hvem dere som arbeidsgiver har rapportert inn i AA-registeret og om de også er rapportert inn til oss for samme periode. Er de ikke det, og vi ikke kan se hvorfor, så blir dere tilsendt en melding fra oss i arbeidsgiverportalen. Denne meldingen inneholder en liste over dem som ikke er rapportert inn til oss. Vennligst se over listen innen fristen og gi beskjed til oss om hvorfor de ikke er rapportert inn til oss. Hvis de skulle vært rapportert inn må dere rette opp i dette og gi beskjed når dere har levert dem inn.

Vennligst ta kontakt med oss dersom du er usikker på noe.

FacebookTwitterLinkedIn
 
Design og utvikling: Design Container
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.