Hopp til innhold
Norsk bokmål

Pensjonstillegg og egenerklæring for 2018

Pensjonstrygden for sjømenn sender nå ut informasjonsbrev til alle de som kan være kvalifisert for pensjonstillegg. For å motta inntektsprøvet pensjonstillegg for 2018 kan du ikke tjene mer enn kr 187.268 (to ganger folketrygdens grunnbeløp) i løpet av kalenderåret 2018. Med inntekt menes pensjonsgivende inntekt.

Logg inn i medlemsportalen og kontroller at egenerklæringen under fanen Min forventede inntekt er korrekt for deg. Endring av egenerklæring får virkning for utbetalingen i januar dersom du foretar registreringen senest 3.1.2018.

Vær oppmerksom på at det kan ta rundt en time fra du registrerer/avregistrerer til pensjonen endres. Du vil få en melding i innboksen så snart pensjonen er omberegnet. Er du usikker på inntekten din i 2018, kan du avvente registreringen til du vet mer. Blir din pensjonsgivende inntekt under 2G, vil du uansett få etterbetalt for hele året måneden etter du registrerer din inntektsopplysning.

De som tjente under 2G og hadde pensjonstillegg i 2017, vil se at egenerklæring for inntekt under 2G allerede er videreført for 2018. Om dette gjelder deg, og du ikke har endringer, trenger du ikke gjøre noe. Det er likevel lurt å logge seg inn og kontrollere at det er registrert riktig.

FacebookTwitterLinkedIn
 
Design og utvikling: Design Container
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.