Hopp til innhold
Norsk bokmål

Du kan selv hente ut bekreftelse på fartstid

Flere av våre medlemmer kontakter oss for å få tilsendt bekreftelse på fartstid fra oss. Dette blir ofte etterspurt i sammenheng med forsikringer som «loss of license» eller ved andre søknader som krever bekreftelse på at du har jobbet på sjøen.

Du kan enkelt hente ut denne informasjonen selv uten å kontakte oss på forhånd. Logg deg inn på Medlemsportalen, klikk så på Min fartstid. Under fanen Fartsopplysninger finner du knappen utskriftvennlig versjon. Klikk på den deretter på skriv ut.

På denne måten får du sendt det videre uten å vente flere dager på at posten skal nå deg først.

FacebookTwitterLinkedIn
 
Design og utvikling: Design Container
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.