Hopp til innhold
Norsk bokmål

Bli del av en moderne, prisbelønnet statlig virksomhet som er i forkant digitalt

Vi skal nå oppbemanne med en systemutvikler, og vi kan tilby en stilling for deg som liker å jobbe tett mot forretningssiden. Du liker å ha en sentral rolle som sparringspartner i arbeidet med å lage gode brukeropplevelser og hvordan initiativene kan realiseres teknisk. Vi gir muligheten for at du kan realisere ideer på moderne plattformer og få jobbe både i bredden og dybden, front-end og back-end, i tillegg til arbeid som omhandler informasjonssikkerhet, innebygget personvern, arkitektur og testing. Kan dette være noe for deg så les mer om stillingen her.

FacebookTwitterLinkedIn
 
Design og utvikling: Design Container
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.