Hopp til innhold
Norsk bokmål

God jul og godt nyttår

Vi ønsker alle våre medlemmer og kunder en god jul og et godt nyttår!

Fra januar 2020 trer ny pensjonsordning i kraft for medlemmer som er født i 1970 eller senere, og alle nye medlemmer som har sin første opptjening i PTS etter 01.01.2020. Etter nytt år vil derfor medlemsportalen se litt annerledes ut for disse medlemmene. For kundene må det tas hensyn til innrapportering på to forskjellige regelverk.

Vi har lagt ut informasjon på nettsiden vår om det nye regelverket og vi håper dere finner det nyttig. Her finner dere også en ny pensjonskalkulator som kan beregne både på nytt og gammelt regelverk. Ta uansett gjerne kontakt med oss om dere har spørsmål.

 

FacebookTwitterLinkedIn
 
Design og utvikling: Design Container
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.