Hopp til innhold
Norsk bokmål

Innlevering av premieoppgaver for mai og juni 2020.

Vi har oppdaget en feil i arbeidsgiverportalen som har gjort at vi måtte ta den ned noen dager. Vi har nå åpnet portalen igjen slik at dere kan få levert inn premieoppgavene i termin 3/2020(mai og juni). Imidlertid vil det kun være mulig å levere inn premieoppgaver som ikke er levert inn allerede. Det vil ikke åpnes for å korrigere allerede innleverte premieoppgaver. Derfor må dere være sikre på at dere leverer riktig premieoppgave i første runde siden det ikke er mulig å korrigere dem. Korrigering av premieoppgaver vil komme på plass igjen en gang etter sommerferien.

Enkelte vil også ha premieoppgaver med status «kladd» som er fra terminer som er av tidligere dato. Det er viktig at dere ikke leverer inn disse. Dette vil føre til merarbeid.

Vi er klar over at dette kom på et veldig ubeleilig tidspunkt for enkelte, og beklager ulempene dette har medført. Har dere ikke mulighet til å få innlevert før dere skal ta ferie, så ta kontakt med oss.

FacebookTwitterLinkedIn
 
Design og utvikling: Design Container
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.