Hopp til innhold
Norsk bokmål

Pensjonen din blir oppregulert

Sjømannspensjonen din blir oppregulert med utbetaling i løpet av perioden oktober til desember, med virkning fra 1. mai 2020. Dette skjer som følge av den årlige økningen i folketrygdens grunnbeløp (G). I år bestemte regjeringen at trygdeoppgjøret ble utsatt til høsten pga. koronasituasjonen, ny G fra 1. mai ble fastsatt til kr. 101 351. Så snart din pensjon er oppregulert kan du se ditt vedtaksbrev i medlemsportalen for nærmere opplysninger om nytt beløp.

FacebookTwitterLinkedIn
 
Design og utvikling: Design Container
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.