Hopp til innhold
Norsk bokmål

Vi søker etter rådgiver på regnskap

Vi søker en faglig dyktig og engasjert medarbeider til stillingen som rådgiver innenfor regnskap og økonomi. Stillingen er plassert i avdeling Økonomi- og virksomhetsstyring. Avdelingen har ansvaret for økonomistyring, regnskap og lønn, fakturering av premie og utbetaling av pensjoner, internkontroll og risikostyring. Hovedprosessene i avdelingen er i stor grad automatisert og robotisert, og vi legger stor vekt på stadig å videreutvikle og forenkle prosessene. Avdelingen har fire medarbeidere.

 

Les mer om stillingen her

FacebookTwitterLinkedIn
 
Design og utvikling: Design Container
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.