Hopp til innhold
Norsk bokmål

Vi lyser ut stilling som rådgiver

Vi søker en fremoverlent og engasjert medarbeider til stillingen som rådgiver i avdeling Premie- og pensjon. Som rådgiver blir du en del av vårt veiledningsteam. Hovedoppgavene i stillingen er behandling av pensjoner frem til utbetaling og veiledning av kunder (rederier) og medlemmer i all hovedsak på telefon og i digitale kanaler. I tillegg deltar også rådgiverne i det digitale utviklingsarbeidet for å forbedre de digitale tjenestene våre.

 

Les mer om stillingen her

FacebookTwitterLinkedIn
 
Design og utvikling: Design Container
Chat med oss

Du er velkommen til å chatte med en av våre rådgivere mandag til fredag i åpningstiden kl. 8.00-15.45
(i perioden 15 mai – 14 september kl. 8.00-15.00).

For å komme i gang må du logge deg på medlems– eller arbeidsgiverportalen.