Hopp til innhold
Norsk bokmål

Vi ser etter en systemutvikler

Bli del av en moderne, prisbelønnet statlig virksomhet som er i forkant digitalt.

Pensjonstrygden for Sjømenn (PTS) vant i 2016 «Bedre Stat prisen» for storstilt modernisering og effektivisering av vår virksomhet. Vår hovedoppgave er å utbetale pensjon til arbeidstakere til sjøs fra 60-67 år, og ta imot innbetaling av premie fra arbeidstakere og arbeidsgivere.

Hvem er vi egentlig og hva skjer fremover?

Grunnet mange prosjekter vi ønsker å realisere fremover skal vi nå oppbemanne med 1-2 systemutviklere inn i vårt allerede velfungerende utviklingsmiljø. Vi kan tilby en stilling for deg som liker å jobbe tett mot forretningssiden og få en sentral rolle i å være en sparringspartner for å lage gode brukeropplevelser og hvordan prosjektene skal realiseres teknisk. Vi gir muligheten for at du raskt kan realisere ideer på moderne plattformer og få jobbe både i bredden og dybden, Front-end og Back-end i tillegg til arbeid som omhandler informasjonssikkerhet og testing.

IT-avdelingen består i dag av 6 ansatte og konsulenter ved behov, og virksomheten for øvrig har et stort fokus på å utnytte teknologimuligheter for fremtidig effektivitet og service. Vi har blant annet helautomatisert størsteparten av hovedprosessene våre i premie- og pensjonsprosessen med premieberegning, utfakturering, pensjonering og ajourhold av medlems- og kundedata. Vi har integrasjoner både internt og eksternt. Internt mellom fagsystem, Agresso og arkivsystemet 360, eksternt med bl.a. Det sentrale folkeregisteret, Nav ELSAM, Altinn, Sikker digital postkasse, Kontakt- og reservasjonsregisteret og Skipsregisteret. I verktøykassen har vi blant annet ASP.NET MVC, Visual Studio, Azure, Git, KANBAN, Blaze Advisor, 360, Agresso, ELK-stacken, Confluence, Jira, Enterprise Tester, Test Complete, Team City og Octopus.

Vi er i gang med tilpasning til pensjonsreformen. Arbeidet antas å pågå i en 2-års periode. Vi har nylig reimplementert vår Kundeportal og saksbehandlerportal til en lettere arkitektur og mer fleksibel teknologi. I tillegg arbeider vi med tilpassing av våre systemer til kravene fra EUs nye personvernlovgivning og regjeringens Digital agenda for Norge. Vi har også innført robotteknologi, lansert app for våre medlemmer, og arbeider med ny strategi for vår IT-infrastruktur.

I tillegg til en utviklende og variert hverdag kan vi tilby:

 • Du får muligheten til å bli del av en moderne ledet statlig virksomhet som er i forkant digitalt.
 • Du blir del av et innovativt og inkluderende arbeidsmiljø med dyktige kollegaer hvor det er fokus på å jobbe i team.
 • Du får muligheten til å være med fra start til mål i spennende prosjekter.
 • Du får muligheten til å videreutvikle deg gjennom eksterne kurs og interne prosjekter.
 • Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons -og forsikringsordninger, samt boliglånsordning.
 • Vi kan tilby sommertid og fleksitid.
 • Vi holder til i trivelige kontorer i Oslo Sentrum meget eget treningsrom og instruktør.

Hvem søker vi?

 • Du har noen års erfaring med utvikling av komplekse IT-systemer innen .NET utvikling med Back-end (C# og MS SQL) og Front-end (JavaScript) i tillegg til at du behersker integrasjoner.
 • Du trives med å jobbe forretningsnært og agilt.
 • Vi tror du har høyere utdannelse, men relevant erfaring og kompetanse kan kompensere for dette.
 • Det er fordelaktig om du har noe erfaring med Azure, arkitektur, robotteknologi eller regelmotorer, men dette er ikke et krav. Dette representerer dog en mulighet til å utvikle deg videre innen disse områdene.
 • Som person er du samvittighetsfull og opptatt av å levere kvalitet i arbeidet ditt. Videre tror vi du er strukturert og kan samarbeide godt i team. Norsk er vårt arbeidsspråk så vi forventer at du behersker norsk godt muntlig og skriftlig.

Høres dette interessant ut?

Velkommen til å sende din søknad og CV. Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men ble nysgjerrig? Vi oppfordrer deg til å ringe for en uforpliktende prat med vår rekrutteringspartner Glasspaper People ved Jørn Harald Bergh tlf: 901 11 133 eller Thomas Schibbye tlf. 410 43 853, eller e-postadresse: jorn.bergh@glasspaper.no. Vi gjør oppmerksom på at alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Om arbeidsgiveren

Pensjonstrygden for sjømenn (PTS) er en lovbestemt pensjonsordning for arbeidstakere til sjøs. PTS sin hovedoppgave er å utbetale pensjon til arbeidstakere til sjøs fra 60 – 67 år, og ta imot innbetaling av premie fra arbeidstakere og arbeidsgivere. Organisasjonen ble stiftet etter lov fra 1948 som skulle sikre sjøfolks pensjon etter krigen. PTS har 25 ansatte hvorpå kvinneandelen er 60 % og aldersspennet er fra 28 til 70 år. Vi opplever at våre ansatte trives og blir lenge hos oss. PTS kjennetegnes av å ha et åpent miljø med fokus på kompetanseutviklingsplaner for den enkelte.

Pensjonstrygden for sjømenn er en inkluderende arbeidslivsvirksomhet som legger vekt på mangfold. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres derfor til å søke på stillingen uten hensyn til f.eks. kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal og etnisk bakgrunn.

FacebookTwitterLinkedIn
 
Design og utvikling: Design Container